وارد شوید
|
ثبت نام کنید
صفحه اصلی
درباره ما
معرفی سازمان
اساسنامه سازمان
افتخارات و دستاوردها
بانک کتاب
جستجو در کتاب
هنر و معماری
علوم پایه
علوم پزشكي
كشاورزي و منابع طبیعی
فنی و مهندسی
علوم انسانی
رویدادها
کتاب سال دانشجویی
پایان نامه سال
پایان نامه سه دقیقه ای
کتاب سه دقیقه ای
کنفرانس پژوهشهای نشر
مسابقه کتابخوانی
شعب و فروشگاه ها
مجلات
اخبار
خدمات نشر
چندرسانه ای
گزارش تصویری
فیلم
صوت
ثبت نام
ورود
بادام زمینی ، پرورش و ارزش غذایی
مشخصات کتاب
معرفی کتاب
فهرست کتاب
ناشر:
شعبه گيلان
نویسنده:
منصورافشار محمدیان- ساره ابراهیمی نوکنده
مترجم:
سال نشر:
1396
صفحه:
212
نوبت چاپ:
1
دسته بندی موضوعی
موضوع فرعی
علوم پایه
شيمي
کتاب های در این موضوع
محاسبات علوم رنگ با استفاده از MATLAB
محاسبات پایه در آنالیزهای شیمیایی و بیولوژیک
مقدمه ای بر اصول نابجایی ها و مکانیزم های استحکام بخشی
شیمی فیزیک آلی
بلور شناسی (مطالعه بلورها و کاربرد اشعه ایکس)
کاربرد نانو کاتالیست ها در اکسایش هیدروکربن ها
شناخت عناصر
سنتز هتروسیکلها با استفاده از واکنشهای چندجزئی کتناستالها
چسب ها
شیمی تجزیه مهندسی
تخلخل سنجی نانومواد
نیمه رساناها
خدمات مشتریان
پاسخ به پرسش های متداول
قوانین و مقررات
درباره ما
تماس با ما
شکایات
دسترسی سریع
چاپ کتاب
جستجوی کتاب
پیوندها
دفتر مقام معظم رهبری
دفتر مرکزی جهاددانشگاهی
فروشگاه کتاب شانزده
سایت قدیم
تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved